Zobrazeno 1 - 10
of 17
pro vyhledávání: '"functional powders"'
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 19, p 3526 (2023)
Valorisation of fruit and vegetable wastes by transforming residues and discards into functional powdered ingredients has gained interest in recent years. Moreover, fermentation has been recalled as an ancient technology available to increase the nut
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5842414180594c53bbd5b0b5a7b00e39
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 4, p 731 (2023)
Daucus carota L. is an important food crop utilized worldwide and a rich source of bioactive compounds. Carrot processing generates residues which are discarded or underused, for which using them as a source for obtaining new ingredients or products
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/181547f3d37d4064aef03f3c81a39c46
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 22, p 3663 (2022)
Reintroducing waste products into the food chain, thus contributing to circular economy, is a key goal towards sustainable food systems. Fruit and vegetable processing generates large amounts of residual organic matter, rich in bioactive compounds. I
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5316607425544ec7b56099304baefff9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods; Volume 11; Issue 22; Pages: 3663
Reintroducing waste products into the food chain, thus contributing to circular economy, is a key goal towards sustainable food systems. Fruit and vegetable processing generates large amounts of residual organic matter, rich in bioactive compounds. I
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.