Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"functional constituents"'
Publikováno v:
AMB Express, Vol 14, Iss 1, Pp 1-9 (2024)
Abstract Functional constituents are the main concern in food production and consumption. Because foods rich in functional constituents have antioxidant capacity and are important in keeping consumers healthy. Pleurotus ostreatus is among foods rich
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/60f8b390ede747469afe1ee73b5e803b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
地域志向学研究. 6:5-10
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
N.Y. Grishko, O.I. Maslak
Publikováno v:
Marketing i Menedžment Innovacij, Vol 4, Iss 1, Pp 198-208 (2013)
The aim of the article. The object of the article is the specification of some approaches concerning enterprises economic security management according to the provisions of its rational level; development of methodological approaches to the solution
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1d440760778d4477872e0a9d2ff3b413
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
YU, Haitian, ZHENG, Aiqing, LU, Meiyuan, YANG, Feng, HU, Chaoqin, YANG, Xin, HE, Yuhua, WANG, Liping
Based on the generalization and summary of the research on the functional constituents of chickpea at home and abroad in recent years, the research advances in some rich functional constituents including isoflavones, proteins and peptides, carbohydra
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::8974931751581366a70ebf7076752018