Zobrazeno 1 - 10
of 17
pro vyhledávání: '"functional breads"'
Autor:
Enrico Viola, Natale Badalamenti, Maurizio Bruno, Rosa Tundis, Monica Rosa Loizzo, Giancarlo Moschetti, Francesco Sottile, Vincenzo Naselli, Nicola Francesca, Luca Settanni, Raimondo Gaglio
Publikováno v:
Future Foods, Vol 9, Iss , Pp 100372- (2024)
The present work reports the application of powdered almond skin (PAS) for industrial bread production. Three trials were conducted involving seven bread shapes, including control production (CTR), and two experimental productions with PAS addition [
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ee319103227b4d3fa485b22e2f3d7730
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 23, p 3786 (2022)
Supplementation of food products with mushroom powder increases their health-promoting value, but at the same time affects technological quality, which often play a key role for consumers. The aim of the research was to determine the effect of adding
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/17273eb615f9423ea1a32d0e67e16e29
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
CONICET Digital (CONICET)
Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas
instacron:CONICET
SEDICI (UNLP)
Universidad Nacional de La Plata
instacron:UNLP
Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas
instacron:CONICET
SEDICI (UNLP)
Universidad Nacional de La Plata
instacron:UNLP
Functional breads constitute an interesting alternative as a vehicle of new essential fatty acid sources. The aim of this study was to improve the fatty acids profile of breads replaced with mixtures of three flours and to analyse the effect of their
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::08ebc1f630e73bedec5a50c5a0831213
https://ijret.org/volumes/2016v05/i09/IJRET20160509036.pdf
https://ijret.org/volumes/2016v05/i09/IJRET20160509036.pdf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zuleta, Ángela, Binaghi, María Julieta, Greco, Carola Beatriz, Aguirre, Cristina, De la Casa, Laura, Tadini, Carmen, Ronayne de Ferrer, Patricia Ana
Publikováno v:
Revista chilena de nutrición, Volume: 39, Issue: 3, Pages: 58-64, Published: SEP 2012
Los panes funcionales representan una alternativa interesante como vehículo de nuevas fuentes de fibra. Se estudiaron materias primas cuya obtención y uso es aún de tipo artesanal: la harina de banana verde (HBV) (Musa acuminata var nanica) y la h
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______614::e56697cb90e95470ad3f2824dda6c00a
http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0717-75182012000300009&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0717-75182012000300009&lng=en&tlng=en
Willingness to use functional breads:Applying the Health Belief Model across four European countries
Autor:
Liisa Lähteenmäki, Moira Dean, Anne Arvola, Federico Messina, Anna Saba, Marco Vassallo, Markus Winkelmann, Erika Claupein, Richard Shepherd
Publikováno v:
Vassallo, M, Saba, A, Arvola, A, Dean, M, Messina, F, Winkelmann, M, Claupein, E, Lähteenmäki, L & Shepherd, R 2009, ' Willingness to use functional breads : Applying the Health Belief Model across four European countries ', Appetite, vol. 52, no. 2, pp. 452-460 . https://doi.org/10.1016/j.appet.2008.12.008
The present study focused on the role of the Health Belief Model (HBM) in predicting willingness to use functional breads, across four European countries: UK (N = 552), Italy (N = 504), Germany (N = 525) and Finland (N = 513). The behavioural evaluat
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::a470fe370ccfb6f8feff1234f418320c
https://pure.au.dk/portal/da/publications/willingness-to-use-functional-breads(0f8845d0-dca0-11dd-a73e-000ea68e967b).html
https://pure.au.dk/portal/da/publications/willingness-to-use-functional-breads(0f8845d0-dca0-11dd-a73e-000ea68e967b).html
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.