Zobrazeno 1 - 10
of 240
pro vyhledávání: '"functional additives"'
Publikováno v:
Aquaculture Reports, Vol 32, Iss , Pp 101729- (2023)
Dietary supplementation of aquafeeds with functional additives is a commonly employed strategy in order to reduce the potential negative effects associated to fishmeal (FM) and fish oil (FO) replacement by alternative protein and oil sources. Neverth
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aa2b39e8a3b34049ac8dcff6bc705608
Autor:
Wang-Lin Duan, Li-Ning Zhang, Raghvendra Bohara, Sergio Martin-Saldaña, Fei Yang, Yi-Yang Zhao, Yong Xie, Ya-Zhong Bu, Abhay Pandit
Publikováno v:
Military Medical Research, Vol 10, Iss 1, Pp 1-26 (2023)
Abstract Osteoarthritis (OA) is the most common type of degenerative joint disease which affects 7% of the global population and more than 500 million people worldwide. One research frontier is the development of hydrogels for OA treatment, which ope
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0b304cd353fd4dfda8ee23f41a2e597d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Elena Kotenkova, Irina Chernukha
Publikováno v:
Potravinarstvo, Vol 13, Iss 1, Pp 331-336 (2019)
Edible by-products are a good source of nutrients and bioactive substances and could be used as functional ingredients or for biopeptides production natively contained in raw materials. A wide range of peptides are also formed during the enzymatic hy
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0b3c773fb2844335815b15dedf62b716
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 11, Iss 5, p 951 (2022)
Aiming to optimize soymeal-based diets for Japanese seabass (Lateolabrax japonicas), a 105-day feeding trial was conducted to evaluate the effects of functional additives, including antioxidants (ethoxyquin, thymol and carvacrol) and chelated trace e
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0118fd4851e64015a37500dff5ccfb0b