Zobrazeno 1 - 10
of 2 232
pro vyhledávání: '"fumigation treatment"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 40, Iss 3, Pp 120-126,172 (2024)
Objective: This study aimed to solve the problems of yellowing, discoloration and quality preservation of broccoli after harvesting. Methods: Broccoli was fumigated with chlorine dioxide gas at different mass concentrations (0,0.2, 0.5, 1.0, 1.5,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e5123d6fc5494eb0af4d2d2c49f71d10
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Postharvest Biology and Technology October 2019 156
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rane, Bhargavi
Contamination of almonds and peppercorns during preharvest and postharvest has raised a safety concern. Contaminations may include spoilage or pathogenic microorganisms like Salmonella, Aspergillus species, and aflatoxin B1 (AFB1). A nonthermal water
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::9d66139a2d6afe74e73c79e8454b9793
Publikováno v:
International Journal of Polymer Science, Vol 2021 (2021)
Betula alnoides was used as a test material to study the effect of ammonia fumigation treatment on wood color and chemical composition. The effects of concentration, temperature, and duration of ammonia fumigation on wood color were studied. The prop
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2537b80fc35a4b73a101ed492ca9cae3