Zobrazeno 1 - 10
of 668
pro vyhledávání: '"fucosterol"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Marine Drugs, Vol 21, Iss 10, p 540 (2023)
We previously examined the cellular uptake of six types of vitamin D in human intestinal Caco-2 cells. Since vitamins D5–D7 were commercially unavailable, we synthesized these compounds organically before studying them. This process led us to under
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ac0b49a95a964605a3c4089a51b1cf3a
Autor:
Lavanya Prabhakar, Dicky John Davis G
Publikováno v:
PeerJ, Vol 10, p e14256 (2022)
Background Over the past three decades, with substantial changes in lifestyle, the tendency to gain weight has increased, which is resulting in significant consequences affecting an individual’s well-being. The fat mass and obesity-associated (FTO)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/60ee1d5f622c4d0384fdffd05a113f16
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 2, p 244 (2023)
Brown seaweeds are known as important marine food sources, from which phytosterols have been recognized as functional food components with multiple health-beneficial effects. However, studies on phytosterol extraction and quantitation from edible bro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3a2123a72e654e17be32cac7c8165e65
Publikováno v:
Fisheries and Aquatic Sciences, Vol 22, Iss 1, Pp 1-6 (2019)
Abstract Background In order to assess the high value-added use of the alginate-free residue of sea tangle, an animal study was performed to evaluate the functional activities and key compounds present. In the animal study, sea tangle and the alginat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a4e6b4442bad43c7ab53c8d5a75a6602
Autor:
Kirinde Gedara Isuru Sandanuwan Kirindage, Arachchige Maheshika Kumari Jayasinghe, Eui-Jeong Han, Youngheun Jee, Hyun-Jin Kim, Sun Gil Do, Ilekuttige Priyan Shanura Fernando, Ginnae Ahn
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 11, Iss 8, p 1429 (2022)
Sargassum horneri is a well-known edible brown alga that is widely abundant in the sea near China, Korea, and Japan and has a wide range of bioactive compounds. Fucosterol (FST), which is a renowned secondary metabolite in brown algae, was extracted
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e91c9bf002d24e0e9c265b774f88b625
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.