Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"frying degradation"'
Publikováno v:
Oléagineux, Corps gras, Lipides, Vol 13, Iss 5, Pp 363-367 (2006)
Ageing tests have been carried out with refined rapeseed oil in different conditions (transparent and non transparent bottles, moderate and dim natural light exposure, room and refrigerator temperature). The results mainly based on sensory evaluatio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/496b774b09e346d29179e66f96e38001
Publikováno v:
Oléagineux, Corps gras, Lipides, Vol 13, Iss 5, Pp 363-367 (2006)
Ageing tests have been carried out with refined rapeseed oil in different conditions (transparent and non transparent bottles, moderate and dim natural light exposure, room and refrigerator temperature). The results mainly based on sensory evaluation
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.