Zobrazeno 1 - 10
of 10 154
pro vyhledávání: '"fruit wine"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 20, Pp 290-299 (2024)
To explore the quality characteristics of fermented passion fruit wine, this study used high performance liquid chromatography, gas chromatography-mass spectrometry (GC-MS), electronic nose technology and sensory evaluation methods to determine its o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/46395f810568492eade6a8a8a5ca90af
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 40, Iss 7, Pp 224-230 (2024)
Based on recent domestic and foreign research results, the health care function and fruit wine development of Aronia melanocarpa were reviewed. The types and technology research progress of the fruit wine were emphasized, and the challenges and oppor
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/14b9a3b534e24a5ea957545b3be9dbe0
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition & Development. Sep2024, Vol. 24 Issue 9, p24656-24674. 19p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 10, Pp 49-56 (2024)
In order to study the effect of different low temperature impregnation temperature and impregnation time on the quality of orah fruit wine. This study took Guangxi Wuming orah as raw material, and pretreated orah fruit mash at different low temperatu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b36a525e860641e49bb52ec3037b4fd5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.