Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"fruit slices"'
Publikováno v:
In Heliyon 29 February 2024 10(4)
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 4, Pp e25968- (2024)
Gardenia erubescens fruits are regarded as nutrient-dense, capable of promoting nutritional and metabolic human health. However, they are seasonal and highly perishable which limits their consumption and wider utilization. In this study, the effect o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ff4fca69b676450589431b8de581772e
Autor:
Maxim D. Sosnin, Ivan A. Shorstkii
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 53, Iss 2, Pp 368-383 (2023)
The food industry needs more effective drying procedures that would maintain the quality of the original fruit or vegetable. Infrared drying combined with advanced electrophysical technologies may be a perfect solution. The present research objective
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9b61d439c69345288b650d4453151a09
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Agritech; Vol 29, No 1 (2009)
Mahkota dewa (Phaleria macrocarpa (Scheff) Boerl) contains bioactive compounds having antioxidant activity. The aims of the research were to study the influence of processing methods and the kinds of sweetener to the level and activity of antioxidant
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.