Zobrazeno 1 - 10
of 57
pro vyhledávání: '"fruit seed oil"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 10, Pp 80-88 (2024)
In this study, a passion fruit seed oil Pickering emulsion stabilized by β-lactoglobulin nanoparticles loaded with a ternary mixture of ferulic acid, quercetin and vanillic acid (β-LGCNPs) was prepared by an ultrasonic method. The particle size, st
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/92685f62f77c4958bff31a642f19d355
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 21, Iss , Pp 101212- (2024)
The physicochemical properties, fatty acid composition and volatile aroma compounds of cold-pressed passion fruit seed oils were analyzed. The oils were rich in linoleic acid, oleic acid and volatile compounds. A total of 108 volatile compounds inclu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7cfd084d445440aba52400b8e7152720
Microwave-assisted extraction of dragon fruit seed oil: Fatty acid profile and functional properties
Publikováno v:
Journal of the Saudi Society of Agricultural Sciences, Vol 22, Iss 3, Pp 149-157 (2023)
Dragon fruit is gaining its popularity in all over the world. The seed of the dragon fruit is highly nutritious in terms of essential fatty acid. The utilization of seed oils is getting increasingly common these days. In this work, a comparative anal
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f3e6f9c1abc94d25ac014a9d49a167cc
Publikováno v:
Ultrasonics Sonochemistry, Vol 97, Iss , Pp 106459- (2023)
Cactus is a tropical fruit with a high nutritional value; however, little information is available regarding the comprehensive utilization of its byproducts. This study aimed to explore the composition and nutritional value of cactus fruit seed oil (
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/751596dc5a1042779e2984dc8148df43
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 13, Iss 23, p 12829 (2023)
In recent years, there was an increase in the commercial offer of vegetable oils from unconventional sources, such as fruit, vegetable, and herb seeds. The paper presents a synthesis of available scientific information on 27 oils obtained from the se
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cfdddefab0fa414488087cc48691d764
Publikováno v:
Materials Science for Energy Technologies, Vol 4, Iss , Pp 81-91 (2021)
The objective of this study is to evaluate and compare the quality of oils extracted from yellow and purple passion fruit seeds endemic to Northeast India. In this context, physicochemical properties (acid value, iodine value, etc), thermo physical a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8e7cc67efbe94f6f86706630861f9c6e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Research, Vol 3, Iss 4, Pp 348-356 (2019)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/86eee59a3d524dda90f8be122ef77214
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.