Zobrazeno 1 - 10
of 217
pro vyhledávání: '"fruit peel powders"'
Autor:
Molina, Ofelia Marquez1, Domínguez-Avila, Jesús Abraham2,3, Pareek, Sunil4, Madera Santana, Tomas Jesús3, González Aguilar, Gustavo Adolfo3, Lopez-Martínez, Leticia Xochitl2,3 leticia.lopez@ciad.mx
Publikováno v:
Emirates Journal of Food & Agriculture (EJFA). Jun2023, Vol. 35 Issue 6, p577-587. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Heba H.S. Abdel-Naeem, Hend Ali Elshebrawy, Kálmán Imre, Adriana Morar, Viorel Herman, Raul Pașcalău, Khalid Ibrahim Sallam
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 3, p 301 (2022)
Meat industries are eager to find natural low-cost additives for improving the health benefits and shelf life of meat products. The present study elucidated the effect of four different fruit peel powders, namely lemon, orange, grapefruit, and banana
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f43f7767720248769cb965dec72a1b1f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Can-Cauich, César A., Sauri-Duch, Enrique, Betancur-Ancona, David, Chel-Guerrero, Luis, González-Aguilar, Gustavo A., Cuevas-Glory, Luis F., Pérez-Pacheco, Emilio, Moo-Huchin, Víctor M.
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods October 2017 37:501-506
Autor:
Harshani, Himbutugoda Shanika1 (AUTHOR) shanikaharshani98@gmail.com, Karunaratne, Swinitha1 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Pest Management. Apr-Jun2021, Vol. 67 Issue 2, p131-138. 8p.
Publikováno v:
Fermentation, Vol 8, Iss 9, p 469 (2022)
The application of processing waste by-products along with probiotics is an interesting choice to confer potential functional aspects to food products. This study was designed to investigate the nutritional capacity of freeze-dried mango peel powder
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e5dd7050bdcf4562b3885dc6691d0044
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Heba H.S. Abdel-Naeem, Hend Ali Elshebrawy, Kálmán Imre, Adriana Morar, Viorel Herman, Raul Pașcalău, Khalid Ibrahim Sallam
Publikováno v:
Foods; Volume 11; Issue 3; Pages: 301
Foods, Vol 11, Iss 301, p 301 (2022)
Foods, Vol 11, Iss 301, p 301 (2022)
Meat industries are eager to find natural low-cost additives for improving the health benefits and shelf life of meat products. The present study elucidated the effect of four different fruit peel powders, namely lemon, orange, grapefruit, and banana