Zobrazeno 1 - 10
of 118
pro vyhledávání: '"fruit juice clarification"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 19, Pp 117-127 (2023)
To further improve the yield of pectinase, the fermentation medium and fermentation conditions for pectinase production by Bacillus subtilis Z-5 were optimized using the response surface methodology, and the optimized pectinase was applied for the cl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9d186269fe384391b0558be115b40e9d
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 19, Iss , Pp 100830- (2023)
At presently, the catalytic activity of xylanase is sub-optimal, and the required reaction conditions are harsh. To improve its catalytic activity and stability, xylanase (XY) was chemically modified with maleic anhydride (MA). The enzymatic properti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2f23900c28e04b0ea7561ea3f00646bb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Emilda Rosmine, Neethu Changanedassery Sainjan, Reshma Silvester, Aneesa Alikkunju, Saramma Aikkarakunnath Varghese
Publikováno v:
Journal of Genetic Engineering and Biotechnology, Vol 15, Iss 2, Pp 393-401 (2017)
Recently, xylanase has become an essential option for environmental friendly industrial biotechnological applications and the rising demand for its large scale production urge to take the advantage of statistical approach of optimization to investiga
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fdf1569eeb5842d6ba0ce553ac99cff0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.