Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"fruit juice and nectar"'
Autor:
Goran Smoljanić, Marina Šimunek, Jadranka Frece, Ksenija Markov, Anet Režek Jambrak, Silva Evačić
Publikováno v:
Ultrasonics. 83
The purpose of this study was to investigate the effect of non-thermal technology, high power ultrasound (HPU) on inactivation of Aspergillus ochraceus 318, Penicillium expansum 565, Rhodotorula sp. 74, Saccharomyces cerevisiae 5 and Alicyclobacillus
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Ultrasound is non-thermal food processing technique that has been used in food processing very extensively for the last 10 years. The objective of this study was to investigate the effect of high power ultrasound and pasteurization on rheological pro
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::1a41fdb46791caec2a1c269e38fb2cc8
https://europepmc.org/articles/PMC4252451/
https://europepmc.org/articles/PMC4252451/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.