Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"fruit content"'
Autor:
Zdrilić, Katarina
Nektari se proizvode od vode, šećera i voćnih sokova u različitim omjerima, a jabučni sok je jedna od najčešćih sirovina za jabučne te za nektare od više vrsta voća. Cilj rada bio je utvrditi udio voćne komponente te učestalost dodatka
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::28b9ffecb53fae2aa432039399bc4d3b
https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:050818
https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:050818
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 20, Iss 2, Pp 83-88 (2002)
Commercial orange juices samples obtained from the Czech market were analysed in the years 1996-2001. The quality and authenticity of samples was evaluated according to the Code of Practice of AIJN (selected main analytical criteria were followed - K
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d216bbf85e844f589fec3eb7d63b9123
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 27, Iss Special Issue 1, Pp S134-S137 (2009)
Commercial fruit baby food is a preserved fruit product usually made with fruit purees, sugar, water and variable additives (thickening agents, antioxidants, etc.). As the foodstuffs intended for particular nutritional uses, baby foods for infants an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dbb73b57426b460a92fd2fd723f79a31
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.