Zobrazeno 1 - 10
of 61
pro vyhledávání: '"frozen pulps"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ana Paula Ferreira de Almeida, Otaniel Lima de Oliveira, Fátima Rafaela da Silva Costa, Luana Guabiraba Mendes, Antônio Belfort Dantas Cavalcante
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 9 No. 9; e223996855
Research, Society and Development; Vol. 9 Núm. 9; e223996855
Research, Society and Development; v. 9 n. 9; e223996855
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development, Vol 9, Iss 9 (2020)
Research, Society and Development; Vol. 9 Núm. 9; e223996855
Research, Society and Development; v. 9 n. 9; e223996855
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development, Vol 9, Iss 9 (2020)
The present study aimed to evaluate the quality of conventional (unpasteurized) and pasteurized frozen cashew pulps according to their identity and quality standard (physicochemical and microbiological aspects). Thus, four cashew pulp brands were ana
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::1c3365d29a5aa062f4f0dee1f679b2a0
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/6855
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/6855
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Natália Rodrigues Marques, Juliana Mesquita Freire, Denise Alvarenga Rocha, Angelita Duarte Corrêa, Celeste Maria Patto de Abreu
Publikováno v:
Ciência Rural, Volume: 43, Issue: 12, Pages: 2291-2295, Published: 01 OCT 2013
Ciência Rural v.43 n.12 2013
Ciência Rural
Universidade Federal de Santa Maria (UFSM)
instacron:UFSM
Ciência Rural, Vol 43, Iss 12, Pp 2291-2295 (2013)
Ciência Rural v.43 n.12 2013
Ciência Rural
Universidade Federal de Santa Maria (UFSM)
instacron:UFSM
Ciência Rural, Vol 43, Iss 12, Pp 2291-2295 (2013)
O crescente interesse da população pela promoção da saúde vem despertando a atenção dos consumidores por alimentos ricos em antioxidantes, combinado com a praticidade do consumo de sucos de frutos processados. O presente trabalho objetivou qua
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::64075e925c7fbc21516e666d281333d1
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-84782013001200028&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-84782013001200028&lng=en&tlng=en