Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"frozen fruits and vegetables"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 16, Pp 462-473 (2024)
With the adjustment of agricultural structure and the improvement of residents' consumption level in China, frozen fruits and vegetables have attracted more and more attention from the public. The continuous growth of the consumption of frozen fruits
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/769d6a771eff4b62879c2d820dc002a3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Human Sciences and Extension, Vol 3, Iss 3, Pp 124-142 (2015)
Insufficient intake of fruits and vegetables has been recognized as a possible reason for dietary deficiencies that contribute to rising chronic health issues and medical costs. Based on data generated by the 2011 Behavioral Risk Factor Surveillance
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1ee03120fba14e02a0b85376f5028a06
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Elif Onbaşi, Aycan Cinar
Publikováno v:
Food Science and Technology, Issue: ahead, Published: 17 JUL 2020
Food Science and Technology
Food Science and Technology v.41 n.1 2021
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Food Science and Technology
Food Science and Technology v.41 n.1 2021
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Ensuring food safety is becoming progressively important in frozen foods due to increased demand and consumption worldwide. The Environmental Monitoring Program (EMP) shall support daily operational activities and monitor the lack of process hygiene
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::f984d8042c31bccd0bd51b0ed0e794e6
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612020005016205&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612020005016205&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frozen Food Science and Technology
CIÊNCIAVITAE
CIÊNCIAVITAE
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::830b59544db9f6ad78d88b7197e3a255
https://doi.org/10.1002/9781444302325.ch8
https://doi.org/10.1002/9781444302325.ch8
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.