Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"frog meat"'
Autor:
Norman Yoshi Haryono, Rizqi Layli Khusufi, Delia Wahyu Pangesti, Evi Susanti, Rina Rifqie Mariana, Hartati Eko Wardani, Norazlinaliza Salim
Publikováno v:
Indonesian Journal of Chemistry, Vol 23, Iss 5, Pp 1315-1323 (2023)
Halal food assurance is becoming more important with the growth of the halal industry globally. Adulteration of halal meat products using non-halal sources such as pork, dog, boar, and even frog meat has become a major problem for moslems. The purpos
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/04923813f28d4cbb831180b4f89f183c
Autor:
Maria de Lourdes Agostinho de Andrade, José Teixeira de Seixas Filho, Eliane Rodrigues, Marcelo Maia Pereira, Alan Custódio da Silva, Sílvia Conceição Reis Pereira Mello
Publikováno v:
Revista Ciência Agronômica, Vol 53 (2022)
ABSTRACT Frog meat has high nutritional value and can be used by children with food intolerances and by the elderly to prevent osteoporosis and arterial hypertension. In this study, we developed different instant-soup preparation methods using season
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f032b44d7c5544a8a9475a448af7778a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Turkish Journal of Agriculture: Food Science and Technology, Vol 7, Iss 3, Pp 401-404 (2019)
The carcass amount of the male and female frogs collected from the nature (Pelophylax ridibundus) were Determined by measuring body length (SVL) and hind leg length of the carcass, hind leg, skin, head and liver weight. The mean SVL of the female fro
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Christopher K C Lai, Yi-Po Tsang, Wai-Lun Tang, Yuk-Fai Cheung, Tak-Lap Poon, Helen Shuk-Ying Chan, Tak Chiu Wu, Alan K.L. Wu, Tommy H. C. Tang, Rosana W.S. Poon, Samson S. Y. Wong
Publikováno v:
Emerging Infectious Diseases
Emerging Infectious Diseases, Vol 23, Iss 4, Pp 665-668 (2017)
Emerging Infectious Diseases, Vol 23, Iss 4, Pp 665-668 (2017)
Human sparganosis is a foodborne zoonosis endemic in Asia. We report a series of 9 histologically confirmed human sparganosis cases in Hong Kong, China. All parasites were retrospectively identified as Spirometra erinaceieuropaei. Skin and soft tissu
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
WOS: 000446644900067
In this study, the proximate composition and some amino acid profiles of the marsh frog (66.54 +/- 6.75 g) grown using marsh frogs (Pelophylax ridibundus) collected from nature (62,613 +/- 15,86 g) and the pellet food contai
In this study, the proximate composition and some amino acid profiles of the marsh frog (66.54 +/- 6.75 g) grown using marsh frogs (Pelophylax ridibundus) collected from nature (62,613 +/- 15,86 g) and the pellet food contai
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::777042f1ee53fd02ff84f7f773accc54
https://hdl.handle.net/20.500.12508/707
https://hdl.handle.net/20.500.12508/707