Zobrazeno 1 - 10
of 98
pro vyhledávání: '"friesian steers"'
Publikováno v:
Animal, Vol 13, Iss 2, Pp 444-452 (2019)
Diet supplementation with oilseeds is known to improve the fatty acid profile of meat, but few studies have been carried out to determine the time required for the incorporation of a significant quantity of n-3 polyunsaturated fatty acids (PUFA) into
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/95f04431e86d4e1e86401f5368f53dbb
Autor:
Rosaria Marino, Antonella Santillo, Mariangela Caroprese, Marzia Albenzio, Agostino Sevi, A. della Malva, P. De Palo
Publikováno v:
Animal, Vol 13, Iss 2, Pp 444-452 (2019)
Diet supplementation with oilseeds is known to improve the fatty acid profile of meat, but few studies have been carried out to determine the time required for the incorporation of a significant quantity of n-3 polyunsaturated fatty acids (PUFA) into
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Ciencia e investigación agraria, Volume: 42, Issue: 1, Pages: 18-5, Published: APR 2015
The aims of the present study were to compare the quality of grain-fed and pasture-fed beef and to assess the effects of two feeding periods on grain for finishing steers. A group of 75 steers were fed one of 5 finishing diets (n = 15 per diet): past
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______614::70f0fbeaa192da39b4e7ce4bff98926b
http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-16202015000100001&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-16202015000100001&lng=en&tlng=en
Publikováno v:
Ciencia e investigación agraria v.42 n.1 2015
SciELO Chile
CONICYT Chile
instacron:CONICYT
SciELO Chile
CONICYT Chile
instacron:CONICYT
The aims of the present study were to compare the quality of grain-fed and pasture-fed beef and to assess the effects of two feeding periods on grain for finishing steers. A group of 75 steers were fed one of 5 finishing diets ( n = 15 per diet): pas
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::30efc2309a2621c47494ab0f876f9b90
http://hdl.handle.net/20.500.12327/2248
http://hdl.handle.net/20.500.12327/2248
Autor:
W. B. Steele, C.L. Williams, J. McIntyre, I.E. Leushuis, P. N. Grigor, Michael S. Cockram, C.G. van Reenen
Publikováno v:
Livestock Production Science 91 (2004) 3
Livestock Production Science, 91(3), 219-228
Livestock Production Science, 91(3), 219-228
Comparisons were made of the behaviour, physiology and meat quality of 24-week-old male veal calves (mean live weight 234 kg) that were slaughtered either at the veal unit (the control group) or following 3 h transportation at space allowances of eit
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.