Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"fried food consumption"'
Autor:
Safayet Jamil, Md. Jamal Hossain, Morshed Alam, Quazi Istiaque Bari, Mahdi Hasan, Husain Rakib Swadhin, Asma Akhter, Md. Salman Sohel, Md. Emdadul Hasan Mukul, Habib Mohammad Ali, Md. Rabiul Islam
Publikováno v:
Health Science Reports, Vol 6, Iss 9, Pp n/a-n/a (2023)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/13fd2f19a5884c60b7dbfa8c51475bf5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Environmental Research and Public Health
Volume 16
Issue 4
International Journal of Environmental Research and Public Health, Vol 16, Iss 4, p 541 (2019)
Volume 16
Issue 4
International Journal of Environmental Research and Public Health, Vol 16, Iss 4, p 541 (2019)
Childhood diet has a significant influence on diet-related diseases in adulthood, so an understanding of environmental influences on nutrition, is important. The aim of this cross-sectional study was to indicate family factors associated with some as
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Lipids in Health and Disease
Background Long-chain n-3 and n-6 polyunsaturated fatty acids (LC n-3/n-6 PUFA) play important roles in emotional regulation. We previously reported an association between fish consumption, which is major source of LC n-3 PUFA, and resilience to depr
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.