Zobrazeno 1 - 10
of 150 281
pro vyhledávání: '"fried chicken"'
Autor:
Adegoke, Samuel Chetachukwu1 (AUTHOR), Adrah, Kelvin1 (AUTHOR), Nowlin, Kyle2 (AUTHOR), Tahergorabi, Reza3 (AUTHOR) rtahergo@ncat.edu
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Sep2022, Vol. 46 Issue 9, p1-15. 15p.
Autor:
Liberty, Jacob Tizhe1 (AUTHOR), Bhuiyan, Md. Hafizur Rahman1 (AUTHOR) md.bhuiyan@mail.mcgill.ca, Ngadi, Michael1 (AUTHOR) michael.ngadi@mcgill.ca
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology. Nov2024, Vol. 59 Issue 11, p8596-8605. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Song, Xiaoyan1 (AUTHOR), Luan, Yuchen1 (AUTHOR), Wang, Yao1 (AUTHOR), Song, Zuo1 (AUTHOR), Liu, Baolin1 (AUTHOR) blliuk@163.com
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Feb2022, Vol. 46 Issue 2, p1-11. 11p.
Autor:
Rebecca Lang
An irresistible cookbook featuring more than 50 family-friendly fried chicken recipes, including classic Southern, globally influenced, and skillet- and deep-fried variations. Fried chicken is comfort food at its finest. Served alongside a biscuit,
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 18, Pp 112-119 (2024)
In order to investigate the effect of different hydrophilic polysaccharide colloids on the reduction of oil content and oil penetration of fried chicken nuggets, five hydrophilic polysaccharide colloids (carrageenan, xanthan gum, guar gum, sodium alg
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/74a87dc48d9644c1b3a01f81c536abdc
Autor:
Gao, Hui‐Hui1 (AUTHOR), Gao, Xin1 (AUTHOR), Kong, Wan‐Qing1 (AUTHOR), Yuan, Jing‐Yang2 (AUTHOR), Zhang, Yi‐Wei2 (AUTHOR), Wang, Xue‐De1 (AUTHOR) wangxuede1962@126.com, Liu, Hua‐Min1 (AUTHOR), Qin, Zhao1 (AUTHOR) qinzhao505@163.com
Publikováno v:
Journal of Food Science (John Wiley & Sons, Inc.). Jun2024, Vol. 89 Issue 6, p3759-3775. 17p.