Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"fresh-cut carrot"'
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 9, p 1314 (2022)
The effect of an edible pectin-based coating supplemented with a lemon byproduct extract on the quality attributes of fresh-cut carrots was studied. Color, hardness, microbial growth, respiratory activity, and antioxidant properties of fresh-cut carr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6bf3451237ab41a3b062d2ef7f621c35
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Milza M Lana
Publikováno v:
Horticultura Brasileira, Vol 30, Iss 2, Pp 304-311 (2012)
The effect of line spacing and harvest time on carrot and Cenourete®, a baby carrot-like product, yield were evaluated under conditions of Central Brazil winter. Seeds were sown in order to obtain 6, 8 and 10 lines/meter, what corresponded to a dist
Publikováno v:
Horticultura Brasileira, Vol 27, Iss 1, Pp 109-113 (2009)
Neste trabalho são descritos os equipamentos desenvolvidos na Embrapa Hortaliças, para a produção de Cenourete® e Catetinho®, as minicenouras brasileiras. Estes equipamentos incluem três cortadoras, uma classificadora e dois modelos de tornead
Autor:
Alegria, Carla Sofia Marques
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Doutoramento em Engenharia Alimentar - Instituto Superior de Agronomia Abiotic stress treatments, heat shock (HS_100 ºC/45 s) and UV-C (0.1-5 kJ.m-2), and two passive modified atmosphere packaging conditions were evaluated under the hurdle concept a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::6474616df26bfdb9198542a9bac24096
https://hdl.handle.net/10400.5/9266
https://hdl.handle.net/10400.5/9266
High pressure carbon dioxide treatment (HPCD) was applied for the pasteurization of fresh-cut carrot. The inactivation kinetics of the natural microbial flora were determined as a function of the treatment conditions (8 or 12 MPa, 22, 35, 40, 45 °C,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::fa943dfc7c0d6a0efb06d80eb1f91708
https://doi.org/10.1016/j.supflu.2012.12.002
https://doi.org/10.1016/j.supflu.2012.12.002
Autor:
Milza M Lana
Publikováno v:
Horticultura Brasileira v.30 n.2 2012
Horticultura Brasileira
Associação Brasileira de Horticultura (ABH)
instacron:ABH
Horticultura Brasileira, Volume: 30, Issue: 2, Pages: 304-311, Published: JUN 2012
Horticultura Brasileira
Associação Brasileira de Horticultura (ABH)
instacron:ABH
Horticultura Brasileira, Volume: 30, Issue: 2, Pages: 304-311, Published: JUN 2012
The effect of line spacing and harvest time on carrot and Cenourete®, a baby carrot-like product, yield were evaluated under conditions of Central Brazil winter. Seeds were sown in order to obtain 6, 8 and 10 lines/meter, what corresponded to a dist
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::1b88d276dd330dbe63766f5744d333be
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0102-05362012000200020
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0102-05362012000200020