Zobrazeno 1 - 10
of 238
pro vyhledávání: '"fresh-cut apple"'
Autor:
Li, Guijing a, b, c, Liu, Zhuyin a, b, c, Luo, Zhenyu a, b, c, Yi, Junjie a, b, c, Liu, Zhijia a, b, c, Jiang, Yongli a, b, c, ⁎
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 April 2025 470
Autor:
Du, Yuhang a, b, c, Huang, Xinying a, b, c, Yuan, Shaofeng a, b, c, Yu, Hang a, b, c, Guo, Yahui a, b, c, Cheng, Yuliang a, b, c, Yao, Weirong a, b, c, ⁎
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 March 2025 468
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 17, Pp 118-126 (2023)
In order to study the effect of hot air treatment before or after minimal processing on the quality preservation of fresh-cut apples, ‘Red Fuji’ apples (Malus pumila Mill.) were treated with hot air at 70 ℃ before or after minimal processing an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/de7888bfbdb740b1911d5ed8b85af259
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 10, p 1585 (2024)
Fresh-cut apple preservation is a critical concern in the food industry due to the rapid deterioration of texture, color, and flavor. While our previous study introduced apple essence microencapsulation (AEM) to enhance flavor during storage, its imp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b197a374d064487f8f08880fb89c01d9
Publikováno v:
Agriculture, Vol 14, Iss 3, p 474 (2024)
Fresh-cut apples are commonly known as minimally processed agricultural products because of their convenience and ease of consumption. However, during storage, the quality of the apple rapidly changes after cutting due to enzymatic and non-enzymatic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9fad6718c6644a39b8d24dfd94c4cb36
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 20, Pp 39-44 (2022)
The in vitro simulation of gastrointestinal digestion was performed on the flavonoid of fresh-cut apple pomace residue to determine the changes of flavonoids content and their reducing ability during the simulated digestion process, in order to provi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a2b0a149deb847e7864fd407df092d84