Zobrazeno 1 - 10
of 61
pro vyhledávání: '"fresh tomatoes"'
Autor:
Innocent Nwazulu Okwunodulu, Sara Chidimma Ozioko, Felicia Uchechukwu Okwunodulu, V. C. Ezeocha
Publikováno v:
Cogent Food & Agriculture, Vol 9, Iss 2 (2023)
AbstractTomatoes are soft tissue perishable fruits high susceptible to bruises during loading, transportation, unloading, and retailing which lead to their deterioration and nutrient losses. This study explored the micronutrient changes in the fresh
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6e81d0ad33334a84b6c0d47629c27c31
Publikováno v:
Horticulturae, Vol 8, Iss 12, p 1204 (2022)
The United States is one of the world’s top producers of fresh tomatoes. However, the industry supply chain is not well understood with little attention in the literature. To attend to this literature gap and to better inform business decisions and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c0e6fe9908d248438d9249dc09bd9f59
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Spanish Journal of Agricultural Research, Vol 13, Iss 4, Pp e0109-e0109 (2015)
Choosing a valid procedure to measure willingness to pay (WTP) is crucial for designating optimum price policies or for evaluating the demand for new products. This study compares two methods for obtaining WTP in a food context: a random nth price au
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1970e3ecea004efe8433627d9c1966d7
Análise ergonômica do trabalho e exigências laborais em unidades de beneficiamento de tomate de mesa
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
instacron:UNICAMP
Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
instacron:UNICAMP
Orientadores: Roberto Funes Abrahão, Mauro José Andrade Tereso Dissertação (mestrado) - Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia Agricola Resumo: A exigência por produtos com boa qualidade e segurança alimentar faz com que o b
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::387caf1dd67c4baca077d19bc98b9f86
https://doi.org/10.47749/t/unicamp.2007.408646
https://doi.org/10.47749/t/unicamp.2007.408646
The US produce industry faces intensifying competition from imports, particularly those from Mexico, the largest exporter of produce to the United States. Fresh produce imports from Mexico have grown dramatically in recent years. This study examines
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::545e719503107d5cfb8ddde4a2bd9e2b