Zobrazeno 1 - 10
of 24 564
pro vyhledávání: '"fresh tomatoes"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Boteon, Margarete1 margarete.boteon@usp.br, Moreira, Marina Marangon2 marina.marangon@cepea.org.br
Publikováno v:
GeSec: Revista de Gestao e Secretariado. 2024, Vol. 15 Issue 4, p1-7. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Saptana1 (AUTHOR), Sukmaya, Syahrul Ganda2 (AUTHOR) syahrul.ganda@unsoed.ac.id, Perwita, Atika Dyah3 (AUTHOR), Malihah, Fadhila Dhia4 (AUTHOR), Wardhana, Irwanda Wisnu1 (AUTHOR), Pitaloka, Atika Dian5 (AUTHOR), Ghaisani, Shabrina Austin6 (AUTHOR), Sayaka, Bambang7 (AUTHOR), Ilham, Nyak8 (AUTHOR), Karmawati, Elna9 (AUTHOR), Ariani, Mewa8 (AUTHOR), Susilowati, Sri Hery8 (AUTHOR), Sumaryanto8 (AUTHOR), Saliem, Handewi Purwati8 (AUTHOR)
Publikováno v:
PLoS ONE. 11/30/2023, Vol. 18 Issue 11, p1-29. 29p.
Autor:
VINTILĂ, Marian1, SORICĂ, Cristian2, MANOLE, Nicușor1, TOMA, Mariana1, DUMITRESCU, Ionel Lucian1, MAIOR, Livia3, VLĂDUȚOIU, Laurențiu2
Publikováno v:
Acta Technica Corviniensis - Bulletin of Engineering. Oct-Dec2023, Vol. 16 Issue 4, p1-4. 4p.
Publikováno v:
In Scientia Horticulturae 27 July 2022 301
Publikováno v:
South African Journal of Science, Vol 120, Iss 1/2 (2024)
Tomatoes are an important and versatile crop with a short shelf life. Postharvest losses due to fruit decay and handling are reportedly as high as 30–50% globally; therefore, the agricultural sector would benefit from solutions that target the pres
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fe52ebfb0f9144199563ca7b218c6fd3
Publikováno v:
In Advances in Nutrition January 2022 13(1):138-151
Autor:
Karina Sayuri Ueda Flores, Igor Gabriel Silva Oliveira, Vinicius Nelson Barboza de Souza, Vitor Augusto dos Santos Garcia, Ângela Dulce Cavenaghi Altemio, Silvia Maria Martelli
Publikováno v:
Ciência e Agrotecnologia, Vol 47 (2023)
ABSTRACT Edible coating are commonly used as they minimize post-harvest losses and extend the shelf life of fruits. Therefore, in this study, analyzed the effect of edible coatings containing gibberellic acid (GA3) on the shelf life of tomatoes (Sola
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d70961d0a61d4354a9eba9f7d72f67c5