Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"fresh spirulina"'
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 11 (2024)
Spirulina is capable of using light energy and fixing carbon dioxide to synthesize a spectrum of organic substances, including proteins, polysaccharides, and unsaturated fatty acids, making it one of the most coveted food resources for humanity. Conv
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7d078f84071845328b3138a56e7752b6
Publikováno v:
Biotechnology & Biotechnological Equipment, Vol 35, Iss 1, Pp 1669-1679 (2021)
Fresh Spirulina is more favorable than dried one, yet its ease of deterioration necessitates production of biomass that can be immediately consumed. We developed a prototype household photobioreactor and studied the semi-continuous cultivation and ha
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b434688277784bdea2c6741bdc038341
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biotechnology & Biotechnological Equipment, Vol 35, Iss 1, Pp 1669-1679 (2021)
Fresh Spirulina is more favorable than dried one, yet its ease of deterioration necessitates production of biomass that can be immediately consumed. We developed a prototype household photobioreactor and studied the semi-continuous cultivation and ha
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.