Zobrazeno 1 - 10
of 93
pro vyhledávání: '"fresh pork sausage"'
Autor:
A.C. Tolentino, A. J. Pham-Mondala, J. B. Williams, N. Dhowlaghar, Thu Dinh, Wes Schilling, Yan Campbell, Youling L. Xiong
Publikováno v:
Meat and Muscle Biology, Vol 3, Iss 1 (2019)
Pre-rigor meat was formulated into fresh pork sausages with a combination of synthetic antioxidants (butylated hydroxyanisole, butylated hydroxytoluene, and propyl gallate) or the same synthetic antioxidants in combination with rosemary (R, 1500, 200
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a69eda930c384f75a5ea6598f84c3c90
Autor:
A.J. Pham, J.B. Williams, N. Dhowlaghar, S. Kin, Saxon M. Perez, Wes Schilling, Yan Campbell, Youling L. Xiong
Publikováno v:
Meat and Muscle Biology, Vol 2, Iss 1 (2018)
The quality attributes of whole hog fresh pork sausages (28% fat) formulated with combinations of rosemary extract (R: 1500, 2000, 2500 ppm), green tea extract (G: 100, 200, 300 ppm), and synthetic antioxidants (approximately 0.02% BHA, BHT, and prop
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1fd9788642864250851711b078c59cc8
Autor:
Kruger, Monika Francisca
Listeria monocytogenes é conhecida como um importante patógeno causador de doenças transmitidas por alimentos na última década. Apesar do número de casos por ano ser relativamente baixo, a infecção pode ser grave, com mortalidades acima de 30
Autor:
Maurizio Servili, Giuseppe Di Lecce, Izaskun Berasategi Zabalza, Barbara Cardazzo, Enrico Novelli, Luca Fasolato, Stefania Balzan, Maria Teresa Rodriguez-Estrada, Agnese Taticchi, Stefania Urbani
Replacing chemical additives in meat preparations with natural compounds is a matter of great interest today, both to consumers and to the food sector. The effect of an extract rich in phenols obtained from olive vegetation water (an agricultural by-
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::54f872c6779dc08d6bf6a128811e40dc
http://hdl.handle.net/11585/608078
http://hdl.handle.net/11585/608078
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.