Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"fresh mushroom"'
Publikováno v:
Notulae Botanicae Horti Agrobotanici Cluj-Napoca, Vol 51, Iss 2 (2023)
The shelf-life of fresh mushrooms is limited to 1-3 days at ambient conditions and antioxidant characters are reduced and acquire a brown colour during post-harvest storage. Therefore, the present study was conducted to investigate the effect of some
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fe7f8e5b1c4048f6bf65d70ce99d2ed8
Publikováno v:
Agriculture, Vol 13, Iss 2, p 392 (2023)
Fruit and vegetable inspection aids robotic harvesting in modern agricultural production. For rapid and accurate detection of fresh shiitake mushrooms, picking robots must overcome the complex conditions of the growing environment, diverse morphology
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fc98a65621d34b7facffab7fdbb096bd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Progressive Grocer (India Edition). Apr2013, Vol. 92 Issue 4, p144-144. 1/5p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
The following document is a case study of the company Agroindustrias La Granja, located in Honduras, Central America, dedicated to the production and sales of the non-traditional agriculture crop, mushroom of Paris. All its production is demanded by
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::845b6248454436f0cf1d3e274177d40c
Publikováno v:
Pesquisa Agropecuária Brasileira, Vol 48, Iss 6, Pp 636-644 (2013)
Pesquisa Agropecuária Brasileira, Volume: 48, Issue: 6, Pages: 636-644, Published: JUN 2013
Pesquisa Agropecuária Brasileira v.48 n.6 2013
Pesquisa Agropecuária Brasileira
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Pesquisa Agropecuária Brasileira, Volume: 48, Issue: 6, Pages: 636-644, Published: JUN 2013
Pesquisa Agropecuária Brasileira v.48 n.6 2013
Pesquisa Agropecuária Brasileira
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
The objective of this work was to identify growth-promoting bacteria isolated from Agaricus blazei and to evaluate their effect on mushroom mycelial growth and productivity. A total of 56 A. blazei-associated bacterial isolates were obtained from cas