Zobrazeno 1 - 10
of 1 947
pro vyhledávání: '"fresh kale"'
Autor:
Soja, Jakub1 (AUTHOR), Combrzyński, Maciej1 (AUTHOR) maciej.combrzynski@up.lublin.pl, Oniszczuk, Tomasz1 (AUTHOR), Biernacka, Beata1 (AUTHOR), Wójtowicz, Agnieszka1 (AUTHOR), Kupryaniuk, Karol1 (AUTHOR), Wojtunik-Kulesza, Karolina2 (AUTHOR), Bąkowski, Maciej3 (AUTHOR), Gancarz, Marek4,5 (AUTHOR), Mołdoch, Jarosław6 (AUTHOR), Szponar, Jarosław7 (AUTHOR), Oniszczuk, Anna2 (AUTHOR) maciej.combrzynski@up.lublin.pl
Publikováno v:
Molecules. Feb2023, Vol. 28 Issue 4, p1835. 18p.
Autor:
Jakub Soja, Maciej Combrzyński, Tomasz Oniszczuk, Beata Biernacka, Agnieszka Wójtowicz, Karol Kupryaniuk, Karolina Wojtunik-Kulesza, Maciej Bąkowski, Marek Gancarz, Jarosław Mołdoch, Jarosław Szponar, Anna Oniszczuk
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 4, p 1835 (2023)
The purpose of this study was to determine the effect of the addition of fresh kale and processing conditions on extruded pellet antioxidant activity and selected physicochemical properties. The results of the applied DPPH, FRAP, and TPC methods indi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/15d9a5956d0946999cc4fff7f5e7ea92
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 21, p 3414 (2022)
Bread is a staple food and can be a potential product to be enriched with various deficient nutrients. The objective of the study was to characterize the nutritional properties of toasted bread enriched with 10% and 20% of kale and wholemeal bread wi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/354b0aa9d79649a4a540a3c8553f4130
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Food Engineering. 15
Enrichment of snack foods with plant ingredients has become very popular. Corn extrudates with fresh kale leaves are an example of a healthy snack food. During the study, these snacks were produced by extrusion-cooking and contained from 5 % to 20 %
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Radiation Physics and Chemistry. 76:1213-1217
Gamma radiation was performed to prolong the shelf life of natural kale juice. The total aerobic bacteria in fresh kale juice, prepared by a general kitchen process, was detected in the range of 106 cfu/ml, and about 102 cfu/ml of the bacteria surviv
Autor:
Kyung Bin Song, Jee-youn Kim
Publikováno v:
Preventive Nutrition and Food Science. 8:89-92
The effect of gamma - irradiation on microbiological growth in kale juice during storage was studied. Fresh kale juice was prepared and irradiated at 0, 1, 3, 5, 7, 10, and 15 kGy. D values for total bacteria, yeast and mold, Salmonella, E. coli, and