Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"fresh cut watermelon"'
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 21, p 3423 (2022)
As a popular form of fruit consumption, fresh-cut watermelon is of great convenience for its consumers. Owing to the lack of comprehensive knowledge about the quality changes of fresh-cut watermelon during its shelf life, guidelines and standards are
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fc95be806f4a43aab39ef0115907be2d
Autor:
Xuejian SONG, Xinhui WANG, Hongyang ZHANG, Dongjie ZHANG, Zhijiang LI, Hong jiang WANG, Jinchi YU
Publikováno v:
Food Science and Technology, Volume: 43, Article number: e127522, Published: 30 JAN 2023
The study aimed to improve polysaccharide-based packaging to extend the shelf life of fresh produce; a composite film with antimicrobial function was developed and tested. The packaging film is a blend of agar, a film-forming substrate; carrageenan,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::4e23773802d6194dd5093efc715a2c18
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612023000100543&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612023000100543&lng=en&tlng=en
Autor:
Salwa Salsabiela, Ambar Sukma Sekarina, Hanifa Bagus, Aulia Audiensi, Farah Azizah, Windy Heristika, null Manikharda, Eko Susanto, Heli Siti Halimatul Munawaroh, Pau Loke Show, Andriati Ningrum
Publikováno v:
Polymers; Volume 14; Issue 13; Pages: 2628
The purpose of this research was to determine the effect of composite fish gelatin–chitosan edible coatings enriched with black tea extract on the physical, chemical, and fungal decay properties of minimally processed watermelons stored at ±4 °C
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Recercat. Dipósit de la Recerca de Catalunya
instname
instname
Changes in antioxidant capacity, vitamin C, lycopene and total phenolic compound retention of fresh-cut watermelon stored at selected temperatures (5–20 °C) for 14 days storage were accurately described by a Weibull distribution function. The temp
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.