Zobrazeno 1 - 10
of 284
pro vyhledávání: '"fresh cut fruit"'
Autor:
Afrina Rahman, Nehar Parvin, Md. Harun Rashid, Jayanta Roy, Md. Arif Sakil, Farzana Ferdoush, Samar Kumar Guha, Nigar Sultana Parvin, Mubarak Ahmad Khan, Md. Abdul Kader
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 42, Iss 5, Pp 340-352 (2024)
Mango (Mangifera indica) is extremely perishable with a short shelf life that limits its marketability. Chitosan may extend mango storage by preventing moisture loss and gaseous exchange while preserving the nutritional quality. Therefore, the curren
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/80df06f45bab400aa41ee42b223d92ce
Publikováno v:
Heliyon, Vol 9, Iss 12, Pp e22419- (2023)
This study investigated the effect of a coating of chitosan (CH) and cinnamon essential oil (CEO; 0−1 %) on the quality attributes of fresh-cut guava (Psidium guajaya L.) during storage at 4 ± 1 °C for 17 days, with uncoated fresh-cut guava used
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b52f10e66a104c5bbe10477f6d3ca96d
Autor:
Jessie Melo, Célia Quintas
Publikováno v:
AIMS Microbiology, Vol 9, Iss 1, Pp 1-19 (2023)
The consumption of minimally processed fruit (MPF) has increased over the last decade due to a novel trend in the food market along with the raising consumers demand for fresh, organic, convenient foods and the search for healthier lifestyles. Althou
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/943440f588f3420f9e52dcf0abd9fe77
Publikováno v:
Antibiotics, Vol 13, Iss 4, p 319 (2024)
The presence of microbial pathogens in ready-to-eat produce represents a serious health problem. The antibacterial activity of cinnamon (Cinnamomum zeylanicum) and clove (Syzygium aromaticum L. Merr. & Perry) essential oils (EOs) was determined towar
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ba98d036dd904ffcba0bcc68bfe6f428
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.