Zobrazeno 1 - 10
of 18 676
pro vyhledávání: '"fresh cheese"'
Autor:
Hamouda Ali, Imane Hamouda1 hamouda_imene@univ-blida.dz, Boudriche, Lilya2
Publikováno v:
Journal of Microbiology, Biotechnology & Food Sciences. Aug/Sep2024, Vol. 14 Issue 1, p1-8. 8p.
Autor:
Monasterio, Angela1 (AUTHOR) angela.monasterio@usach.cl, Núñez, Emerson2 (AUTHOR) ennunez@uc.cl, Verdugo, Valeria1 (AUTHOR) valeria.verdugo@usach.cl, Osorio, Fernando A.1 (AUTHOR) fernando.osorio@usach.cl
Publikováno v:
Polymers (20734360). Jun2024, Vol. 16 Issue 11, p1559. 21p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Navas-Guzman, Norleyn1 norleynna-vas@mail.uniatlantico.edu.co, De la Rosa-Barrios, Laura2, Ruiz-Arrieta, Milena3, Ballesta-Rodríguez, Ingrid4, Peluffo-Rivera, Angelica5
Publikováno v:
Ciencia en Desarrollo. ene-jun2024, Vol. 15 Issue 1, p29-35. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Reyes Méndez, Laura María1 (AUTHOR) laura.reyes@unad.edu.co, Méndez Morales, Paula Andrea1 (AUTHOR), López‐Córdoba, Alex2 (AUTHOR), Ortega‐Toro, Rodrigo3 (AUTHOR), Gutiérrez, Tomy J.4 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. Nov2023, Vol. 46 Issue 11, p1-14. 14p.
Autor:
Lousada Falcão, Rita1, Pinheiro, Valentina2, Ribeiro, Cátia2, Sousa, Isabel1, Raymundo, Anabela1, Cristiana Nunes, Maria1 cristiananunes@isa.ulisboa.pt
Publikováno v:
Food Technology & Biotechnology. Apr-Jun2023, Vol. 61 Issue 2, p259-270. 12p.
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science, Vol 23, Iss 1, Pp 114-124 (2024)
Milk from cows and buffaloes represents the major source of dairy products worldwide. Cheese is consumed fresh, ripened, cooked, or as recipe ingredient in many different types. Using Paneer and Tosella/Schiz model cheeses as a case study of cooked c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/396538c04a5f4bea94696f96e9a5d7c5