Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"freezing period"'
Publikováno v:
Shuitu Baochi Xuebao, Vol 38, Iss 4, Pp 322-334 (2024)
[Objective] Biochar application can change soil physicochemical properties. The study of the effects of different biochar application methods on soil moisture, temperature and electrical conductivity (EC) distribution, which can provide basis for the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7c04bdeb34c7430581b6adde4c25d634
Publikováno v:
Meikuang Anquan, Vol 54, Iss 12, Pp 159-166 (2023)
The geological model of slope was established by taking the northern end of Baorixile Open-pit Mine as the research object. Based on the hydrothermal coupling theory, the thickness changes of frozen layer under different temperatures were analyzed by
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7148240ba8c74dc086a24391284e89a1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Atmospheric Environment: X, Vol 14, Iss , Pp 100175- (2022)
Soil freeze-thaw cycles are associated with nitrous oxide (N2O) emissions, and climate warming changes the freeze-thaw process of permafrost and delays the starting period of soil freezing. However, it remains unclear how freeze-thaw cycles of the au
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9747d769c2bd460ca2cf6ae8c4d480c9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alexandru-Mihai Bulmez, Vasile Ciofoaia, Gabriel Năstase, George Dragomir, Alin-Ionuț Brezeanu, Nicolae-Fani Iordan, Sorin-Ionuț Bolocan, Mariana Fratu, Costel Pleșcan, Christiana Emilia Cazacu, Ovidiu Deaconu
Publikováno v:
Buildings, Vol 12, Iss 8, p 1259 (2022)
Human interference with the Earth’s climate cannot be ignored any longer. Renewable energy sources need utmost attention in all energy sectors. For buildings, geothermal energy for heating, cooling, and domestic hot water is a sustainable solution.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/51b663b566414ac8bf4493d2c518d97f
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 46, Iss 3, Pp 108-113 (2017)
The combined method of freezing combines the product convectional freezing and subsequent contact storage on a cooled metal plate. This method is used to freeze vegetable semi-finished products that have been pre-packed in a vacuum package. Advantage
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a1b915530d3d4f1eb04d814cebb18367
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hana Šulcerová, Radka Burdychová
Publikováno v:
Acta Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis, Vol 56, Iss 5, Pp 211-220 (2008)
In this work, the level of microbial contamination of pork and beef meat for processing of heat-untreated fermented meat products was monitored. In company providing samples for this work, meat was kept frozen for period of 6 days (144 hours), which
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f159fff9418c47779f227776133f9d5a