Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"freeze-cracking rate"'
Publikováno v:
Zhongguo youzhi, Vol 48, Iss 12, Pp 102-109 (2023)
为解决速冻食品易开裂的问题,对速冻专用油脂乳化剂配方进行设计优化。首先以自制酯交换油脂为基料油,以吸水性和乳化稳定性为指标,对6种常用的亲油性乳化剂进行筛选,并采用D-最
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5f3492e0182840dd9b74f29da5e2e5eb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.