Zobrazeno 1 - 10
of 73
pro vyhledávání: '"freeze storage"'
Autor:
Lugonja Nikoleta, Marinković Vesna, Miličić Biljana, Avdalović Jelena, Vrvić Miroslav, Spasić Snežana
Publikováno v:
Chemical Industry and Chemical Engineering Quarterly, Vol 29, Iss 2, Pp 141-148 (2023)
Freeze storage and pasteurization of human milk are common treatments in milk banks. However, thermal treatment changes milk quality for preterm infants’ nutrition. Therefore, this paper aimed to examine preterm human milk's nutritional profile and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/67d488ab92b84e20a004ce9cf3938887
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 19, p 3586 (2023)
The addition of various oils to meat analog has been an important topic to improving its juiciness and tenderness. However, this causes a concern about oil leaching from the meat analog during long-term storage. Here, we aimed to assess the storage s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8ed804aff83a46eca78665ae1c3347af
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
生活文化研究. 59:11-17
本稿では、乾燥ナスを備蓄食として活用するために、総ポリフェノール含量と1,1-ジフェニル-2-ピクリルヒドラジル(DPPH)ラジカル消去活性に及ぼす前処理および冷凍保存の影響について検
Autor:
Nikoleta Lugonja, Vesna Marinkovic, Biljana Milicic, Jelena Avdalovic, Miroslav Vrvic, Snezana Spasic
Publikováno v:
Chemical Industry and Chemical Engineering Quarterly
Freeze storage and pasteurization of human milk are common treatments in milk banks. Thermal treatment changes the quality of milk for preterm infants’ nutrition, and the aim of this paper was to examine the nutritional profile and antioxidant pote
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::1e111afc4493011aa18530d134f44add
https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/5608
https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/5608
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.