Zobrazeno 1 - 10
of 14
pro vyhledávání: '"freegans"'
Autor:
M. V. Karmanov, L. A. Davletshina
Publikováno v:
Вестник университета, Vol 0, Iss 8, Pp 201-207 (2023)
The article presents a historical background to the formation of such a social phenomenon as freeganism, its ideology and positioning of the freegans themselves relative to the consumer society. The authors have studied and systematized the worldview
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e299c759f2e0464e8e27d31b62fcc419
Publikováno v:
Gastronomica. Fall2017, Vol. 17 Issue 3, p112-114. 3p.
Autor:
Edwards, Ferne1
Publikováno v:
British Journal of Sociology. Mar2018, Vol. 69 Issue 1, p226-228. 3p.
Autor:
SURAK, SARAH1
Publikováno v:
Environmental Values. Jun2017, Vol. 26 Issue 3, p400-402. 3p.
Autor:
Briggs, Jacob1 (AUTHOR) jacobbriggs382@gmail.com
Publikováno v:
Environmental Politics. Nov2016, Vol. 25 Issue 6, p1164-1166. 3p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kubatová, Marie
The author deals with the phenomenon of dumpster diving. Being focused on those divers who are used to dumpster dive not being pressed to it by their financial situation, she concentrates on their definition of purity and their way of dealing with sy
Externí odkaz:
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-339137
Autor:
Kubatová, Marie
The author deals with the phenomenon of dumpster diving. Being focused on those divers who are used to dumpster dive not being pressed to it by their financial situation, she concentrates on their definition of purity and their way of dealing with sy
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::660c67db114419f405177b05f3da8093
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-339137
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-339137
Autor:
Minard, Sara L.1 (AUTHOR) sminard@umail.iu.edu
Publikováno v:
Food, Culture & Society. Mar2017, Vol. 20 Issue 1, p183-184. 2p.