Zobrazeno 1 - 10
of 62
pro vyhledávání: '"free water content"'
Publikováno v:
Buildings, Vol 14, Iss 10, p 3079 (2024)
In the present study, the evolution of free water content in five different alkali-activated slag (AAS) systems was continuously monitored and compared using 1H low-field NMR. The alkali activators used were waterglass solutions with three different
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0fa7afb674214e92afdd9b0fabeba09b
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 38, Iss 11, Pp 136-142 (2022)
Objective: To evaluate the storability of yellow peach with different sugar content. Methods: The respiration intensity, ethylene release rate, soluble solid content and texture of the fruit stored at 0, 14, 21, 28, 35, (35+3) d were measured. Nu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a1df39d470fd4e79a78c201b6ae2d277
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jarmila Žítková, Jana Simeonovová
Publikováno v:
Acta Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis, Vol 55, Iss 2, Pp 105-118 (2007)
Methods for determination of free water content in poultry meat are described in Commission Regulation EEC No 1538/91 as amended and in ČSN 57 3100. Two of them (method A and D) have been validated in conditions of a Czech poultry processing plant.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b982bb470c1b42658780e64be64f7909