Zobrazeno 1 - 10
of 193
pro vyhledávání: '"free range chicken"'
Autor:
Zhifu Cui, Felix Kwame Amevor, Xi Lan, Bincheng Tang, Simeng Qin, Penghui Fu, Anfang Liu, Lingbin Liu
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 103, Iss 9, Pp 103994- (2024)
ABSTRACT: Different rearing systems have varying effect on animal welfare and meat quality of poultry. Currently, there are no established standards for the rearing systems of Chinese indigenous chickens. Our study aimed to investigate the effects of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/17d5c80a3a324370ba9e49b9f7a6c80b
Publikováno v:
Iranian Journal of Parasitology, Vol 19, Iss 3 (2024)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1f1ad93be513448db50f2e7a5b18a64d
Publikováno v:
Microbiome, Vol 12, Iss 1, Pp 1-19 (2024)
Abstract Background Chickens are one of the most widely farmed animals worldwide and play a crucial role in meat and egg production. Gut microbiota is essential for chickens’ health, disease, growth, and egg production. However, native chickens suc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/380081be08d4414dbe3c11b803e3dcc5
Publikováno v:
Applied Microbiology, Vol 3, Iss 4, Pp 1277-1301 (2023)
Although current diet and nutrition trends in developed countries led the poultry industry to shift to alternative breeding/production methods, such as organic and free-range, limited data on the microbiology of alternative compared to conventional p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/58a653a1a938489ca152ff0e443a4172
Publikováno v:
Journal of Tropical Life Science, Vol 13, Iss 2, Pp 349-358 (2023)
Free-range chicken is livestock reared to support the humans' need for protein alongside its ritualistic use in traditional medicine to treat diseases. This study investigates the diversity of bacterial communities in the free-range chicken cecum rea
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9cfcfc0d38cc4fca90623c1ac56c171d
Autor:
Hana A. Ali Awad, Teguh Wahju Sardjono, Loeki Enggar Fitri, Aulanni'am Aulanni'am, Monier A. Mohamed Sharif
Publikováno v:
Open Veterinary Journal, Vol 13, Iss 2, Pp 225-232 (2023)
Background: Toxoplasma gondii is one of the zoonotic protozoa parasites. It can prevalently infect humans and warm-blooded animals, causing human health problems and substantial economic losses to the livestock industry worldwide. Chicken is one of t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9409dc2aaf1546f29cdad8bb38c59bc7
Publikováno v:
Food and Environment Safety, Vol 21, Iss 4, Pp 313-320 (2022)
Chicken meat consumption remains high in the Philippines, and consequently, annual chicken production has risen steadily over the years. Although most of the chicken meat available in the market are sourced from factory farms, there has been growing
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e6342f2ebb24494a830fb324c17a2cee
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.