Zobrazeno 1 - 10
of 143
pro vyhledávání: '"free phosphate"'
Autor:
S. A. Martynov, M. Sh. Shamkhalova
Publikováno v:
Медицинский совет, Vol 0, Iss 16, Pp 78-85 (2019)
Hyperphosphatemia in renal pathology is a key factor for developing mineral and bone disorders. It can develop even in the early stages of renal function decline and predict the formation of vascular calcification and an increased risk for developing
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/20089e150aff4a1eb623b05552bfdefd
Autor:
Sabah Hussain Enayah
Publikováno v:
Medical Journal of Babylon, Vol 15, Iss 1, Pp 5-11 (2018)
Background: Lead (Pb) is one of the most difficult metals to investigate in laboratory experiments because it is very easily precipitates or forms complex ions. Many experiments were conducted with Pb and observed unique chemical properties of this m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/787b46e697994a7ab7667e91b01e2259
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Plants, Vol 8, Iss 7, p 209 (2019)
Phytic acid, or myo-inositol 1,2,3,4,5,6-hexakisphosphate, is the main storage form of phosphorus in plants. It is localized in seeds, deposited as mixed salts of mineral cations in protein storage vacuoles; during germination, it is hydrolyzed by ph
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2e276202ef864f9e95227c055f663dc8
Publikováno v:
Regenerative Therapy
Regenerative Therapy, Vol 15, Iss, Pp 236-242 (2020)
Regenerative Therapy, Vol 15, Iss, Pp 236-242 (2020)
Introduction Growth factors are crucial bioactive molecules in vitro and in vivo. Among them, basic fibroblast growth factor (bFGF) has been used widely for various applications such as cell culture and regenerative medicine. However, bFGF has extrem
Publikováno v:
Медицинский совет, Vol 0, Iss 16, Pp 78-85 (2019)
Hyperphosphatemia in renal pathology is a key factor for developing mineral and bone disorders. It can develop even in the early stages of renal function decline and predict the formation of vascular calcification and an increased risk for developing
Autor:
Mohamed, Mharzi Alaoui
Publikováno v:
Sciences du Vivant [q-bio]. 2020
Master; Casein micelles are known in the food industry for their techno-functional properties (emulsifying, gelling agents, etc.) and their nutritional value. The objective of this work is to deepen knowledge of the nature of interactions between pro
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2592::d2fde59c480ad4f2e6e53ace2df75561
https://hal.inrae.fr/hal-02926792/document
https://hal.inrae.fr/hal-02926792/document
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.