Zobrazeno 1 - 10
of 151
pro vyhledávání: '"free oligosaccharides"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
FEBS Open Bio, Vol 8, Iss 8, Pp 1219-1229 (2018)
The Thoroughbred is among the most valuable horse breeds, and its husbandry is a major industry. Mare's milk plays a major role in the health of neonatal foals. Although the main components of mare's milk are broadly characterized, free oligosacchari
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/499a75e1e3824249baec46a86b3de4db
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Metabolites, Vol 10, Iss 11, p 433 (2020)
Glycosylation is one of the most common and complex post-translational modifications of proteins. However, there are other carbohydrates such as free oligosaccharides and glycosphingolipids-glycans that are associated with important biological and cl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f8c4583b41b247a3a2aa1530662830b5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
I. U. Pismenetskaya, T. D. Butters
Publikováno v:
Regulatory Mechanisms in Biosystems, Vol 6, Iss 1, Pp 51-56 (2015)
Free oligosaccharides (FOS) are unbound structural analogs of glycans of glycoconjugates. There are several sources of them inside the cell: 1) multistep pathways of N-glycosylation, 2) the cell quality control and endoplastic reticulum-associated de
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3313fe1e3212497f8d609429e1bba239
Autor:
I. U. Pismenetskaya, T. D. Butters
Publikováno v:
The Ukrainian Biochemical Journal, Vol 86, Iss 6, Pp 5-17 (2014)
Metabolism of glycoproteins and glycolipids is accompanied by the appearance of unbound structural analogues of the carbohydrate portion of glycoconjugates or so called free oligosaccharides. There are their several sources inside the cell: 1) multis
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/afddbcf904784f6d8d7aab6bd753c218
Publikováno v:
Nutrients, Vol 11, Iss 2, p 306 (2019)
Human milk not only has nutritional value, but also provides a wide range of biologically active molecules, which are adapted to meet the needs of newborns and infants. Mother’s milk is a source of sialylated oligosaccharides and glycans that are a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/94efcba79762467fba3bebf2af519cd9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.