Zobrazeno 1 - 10
of 207
pro vyhledávání: '"free cyanide"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zuhair Ali Abdulnabi
Publikováno v:
Indonesian Journal of Chemistry, Vol 20, Iss 4, Pp 880-886 (2020)
The concentration of free and total cyanide in waters was measured by using the colorimetric method through complex formation with pyridine-barbituric acid at the wavelength of 578 nm. Ten stations were selected from water surfaces in the south of Ir
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aa7cda04f0a14c179f3d0679f30dedf2
Autor:
Andy Alfredo Cárdenas-Riojas, Ademar Wong, Maria Del Pilar T. Sotomayor, Adolfo La Rosa-Toro, Angélica María Baena-Moncada
Publikováno v:
Química Nova, Vol 42, Iss 3, Pp 255-261 (2019)
Two sensors were synthesized for the detection of free cyanide (CN-), based on silver sulfide nanoparticles (Np-Ag2S) supported on Multiwall Carbon Nanotubes (MWCNT) and hierarchical porous carbon (HPC). The Ag2S/HPC400 and Ag2S/MWCNT were characteri
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/908dfaaf547c40d8af29276162e9d43c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Food Contamination, Vol 4, Iss 1, Pp 1-11 (2017)
Abstract Background Cyanide is among the most harmful substances on Earth and it is harmful to humans and most aquatic life even at low concentrations. Free, total cyanide levels and other physicochemical parameters were determined in fish, cassava,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0810e23a545949b2998f6be598d974a6
Publikováno v:
Journal (American Water Works Association), 2016 Feb 01. 108(2), E87-E98.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/jamewatworass.108.2.e87
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.