Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"free amino acids (FAAs)"'
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 7, p 1065 (2024)
Honey is well-known as a food product that is rich in active ingredients and is very popular among consumers. Free amino acids (FAAs) are one of the important nutritional components of honey, which can be used not only as a nutritional indicator of h
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f10884c39cd44d54a1d547e0f05f9a19
Autor:
Jie Yang, Yue Sun, Jinling Chen, Yu Cheng, Haoran Zhang, Tengqi Gao, Feng Xu, Saikun Pan, Yang Tao, Jing Lu
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
In this study, a strain of Lactobacillus plantarum Y2 was isolated from the ginkgo peel, and showed adequate adaptation to the ginkgo biloba kernel juice. After 48 h of fermentation, the number of viable cells in the stable growth phase was remained
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0175410949aa4fe1a497058b321af726
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
R. Balkanska, I. Zhelyazkova
Publikováno v:
Bulletin of the Chemical Society of Ethiopia, Vol 29, Iss 3, Pp 485-490 (2015)
Royal jelly (RJ) is popular among consumers around the world due to its perceived health benefits. The purpose of this study was to assess the levels of free and total amino acid profile as well as protein content in order to characterize Bulgarian R
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0fb9ecacb1ac4cf7997fa71d0439ae25
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nutrients; Volume 4; Issue 6; Pages: 542-553
Nutrients
Nutrients
Nuclear magnetic resonance spectroscopy was employed to obtain information about the changes occurring in Bogue (Boops boops) fish during storage. For this purpose, (1)H-NMR spectra were recorded at 600 MHz on trichloroacetic acid extracts of fish fl
Publikováno v:
Nutrients, Vol 4, Iss 6, Pp 542-553 (2012)
Nuclear magnetic resonance spectroscopy was employed to obtain information about the changes occurring in Bogue (Boops boops) fish during storage. For this purpose, 1H-NMR spectra were recorded at 600 MHz on trichloroacetic acid extracts of fish fles