Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"fourth industrial revolutions"'
Publikováno v:
Journal of Transport and Supply Chain Management, Vol 18, Iss 0, Pp e1-e12 (2024)
Background: This study investigated the impact of socio-economic variables influencing the provision of basic skills for navigating the challenges of the Fourth Industrial Revolution (4IR). Objectives: The study aims to describe the variables underp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/233157e2094a4f288daf8230d26608bc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Abdo Hassoun, Shahida Anusha Siddiqui, Slim Smaoui, İlknur Ucak, Rai Naveed Arshad, Paula Garcia-Oliveira, Miguel A. Prieto, Abderrahmane Aït-Kaddour, Rosa Perestrelo, José S. Câmara, Gioacchino Bono
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 12, Iss 3, p 1703 (2022)
Fish and other seafood products are essential dietary components that are highly appreciated and consumed worldwide. However, the high perishability of these products has driven the development of a wide range of processing, preservation, and analyti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/df23bb1080e14c2aa5c131c57f7c25f0
Autor:
Gioacchino Bono, Rosa Perestrelo, Miguel A. Prieto, Shahida Anusha Siddiqui, Abderrahmane AIT KADDOUR, Dr. Rai Naveed Arshad, Paula García-Oliveira, Slim SMAOUI, ABDO HASSOUN, José Câmara, İlknur UCAK
Publikováno v:
Applied Sciences
Applied Sciences, 2022, 12 (3), pp.1703. ⟨10.3390/app12031703⟩
Investigo. Repositorio Institucional de la Universidade de Vigo
Universidade de Vigo (UVigo)
Applied Sciences, Vol 12, Iss 1703, p 1703 (2022)
Applied Sciences, 2022, 12 (3), pp.1703. ⟨10.3390/app12031703⟩
Investigo. Repositorio Institucional de la Universidade de Vigo
Universidade de Vigo (UVigo)
Applied Sciences, Vol 12, Iss 1703, p 1703 (2022)
Fish and other seafood products are essential dietary components that are highly appreciated and consumed worldwide. However, the high perishability of these products has driven the development of a wide range of processing, preservation, and analyti
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::e975f5c9938aabaf2dd956a238f6e987
https://hal.inrae.fr/hal-03663923
https://hal.inrae.fr/hal-03663923
Autor:
Mutlu, Mecnun
Otomotiv ve tekstil sektöründe faaliyet gösteren örgütlerin Endüstri 4.0 uygulamalarına ilişkin algısını incelemek üzere çalışma yürütülmüştür. Söz konusu iki sektörde ayrıntılı olarak incelemeyi amaçlayan bu çalışma nit
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::519fc8cd43c09cfacaf2530d5ae456cb
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/248386
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/248386
Autor:
Melnyk, Leonid Hryhorovych
Аналізується змістовна основа понять «сестейновий розвиток» і «се-стейнова економіка». Досліджується роль Третьої та Четвертої промис
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::f59cf88918dbb1ed7bce71ec14ce35f5
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/72215
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/72215
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.