Zobrazeno 1 - 10
of 828
pro vyhledávání: '"fourier transform infrared spectrometry"'
Autor:
Marcos Vinícius Basaglia, Jessica Caroline Ferreira Gimenez, Manoel Gustavo Petrucelli Homem, Sandra Andrea Cruz, Lucas Henrique Staffa, Sílvia Helena Prado Bettini
Publikováno v:
eXPRESS Polymer Letters, Vol 19, Iss 2, Pp 124-139 (2025)
UV-C radiation (200–280 nm) is recognized for its effectiveness in disinfection, but it also induces degradation in polymeric materials such as polypropylene (PP), reducing their service life. Stabilizing additives are a viable approach to mitigati
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/746ddae0dd8640528e264e754e858497
Autor:
Doherty, James1,2,3, Zhang, Zhe1,2, Wehbe, Katia3, Cinque, Gianfelice3, Gardner, Peter1,2 peter.gardner@manchester.ac.uk, Denbigh, Joanna4 j.l.denbigh@salford.ac.uk
Publikováno v:
Analytical & Bioanalytical Chemistry. Sep2018, Vol. 410 Issue 23, p5779-5789. 11p.
Autor:
Naghmeh Dehkhoda, Juhyeon Sim, Juseon Shin, Sohee Joo, Sung Hwan Cho, Jeong Hun Kim, Youngmin Noh
Publikováno v:
Sensors, Vol 24, Iss 23, p 7836 (2024)
Rapid industrialization and the influx of human resources have led to the establishment of industrial complexes near urban areas, exposing residents to various air pollutants. This has led to a decline in air quality, impacting neighboring residentia
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e2742bcae86c461182d2bfcd90d70dbd
Autor:
Dalia M.S.A. Salem, Mona M. Ismail
Publikováno v:
Egyptian Journal of Aquatic Research, Vol 48, Iss 4, Pp 307-313 (2022)
Crude and α- and β-cellulose yields were estimated in six macroalgal species belonging to various groups growing in the Mediterranean coast, Egypt. The extracted cellulose yield varied between 11.70% dry weight (DW) for Colpomenia sinuosa and 1.38%
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0fff3aa8f9a0432aa5211ad19587ae7a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Elodie Claverie, Matteo Perini, Rob C. A. Onderwater, Silvia Pianezze, Roberto Larcher, Stéphanie Roosa, Bopha Yada, Ruddy Wattiez
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 11, p 4324 (2023)
Chitosan is a natural polysaccharide which has been authorized for oenological practices for the treatment of musts and wines. This authorization is limited to chitosan of fungal origin while that of crustacean origin is prohibited. To guarantee its
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0d80d94d6f494e2580c64d195d812675
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.