Zobrazeno 1 - 10
of 1 099
pro vyhledávání: '"four plate test"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mahmood Alimohammadi, Sahar Ghale Askari, Naser Morgan Azghadi, Vahid Taghavimanesh, Toktam Mohammadimoghadam, Mohammad Bidkhori, Alieh Gholizade, Rahim Rezvani, Ali Akbar Mohammadi
Publikováno v:
International Journal of Food Properties, Vol 23, Iss 1, Pp 1248-1255 (2020)
The antibiotic residues were investigated in raw and pasteurized milk produced in Neyshabur region, Iran. To this end, 82 milk samples, including raw and pasteurized milk of different brands and local raw milk samples of collection centers, were coll
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1a32ccf32ebd47a9a4cbb22817a859f0
Autor:
Alimohammadi, Mahmood1,2,3, Askari, Sahar Ghale4, Azghadi, Naser Morgan5, Taghavimanesh, Vahid6, Mohammadimoghadam, Toktam7, Bidkhori, Mohammad8, Gholizade, Alieh6, Rezvani, Rahim9, Mohammadi, Ali Akbar10 mohammadi.eng73@gmail.com
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 2020, Vol. 23 Issue 1, p1248-1255. 8p.
Publikováno v:
Pharmaceutical Sciences, Vol 24, Iss 2, Pp 157-162 (2018)
Background: The safety of food with animal origin means that the food consumed is considered as safe when synthetic chemical agents are absent or present at very low concentrations. The aims of the present study were to validate the Premi®Test and f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/82d92fba19c14b029e7384fe24328dfb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mohammad Bidkhori, Toktam Mohammadimoghadam, Rahim Rezvani, Alieh Gholizade, Sahar Ghale Askari, Ali Mohammadi, Naser Morgan Azghadi, Vahid Taghavimanesh, Mahmood Alimohammadi
Publikováno v:
International Journal of Food Properties, Vol 23, Iss 1, Pp 1248-1255 (2020)
The antibiotic residues were investigated in raw and pasteurized milk produced in Neyshabur region, Iran. To this end, 82 milk samples, including raw and pasteurized milk of different brands and local raw milk samples of collection centers, were coll
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tajik, H., Malekinejad, H., Razavi-Rouhani, S.M., Pajouhi, M.R., Mahmoudi, R., Haghnazari, A.
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology 2010 48(8):2464-2468
Autor:
Bourin, Michel, Hascoët, Martine
Publikováno v:
In Behavioural Brain Research 2010 208(2):352-358