Zobrazeno 1 - 10
of 121
pro vyhledávání: '"fortified rice"'
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 17, p 2673 (2024)
Weizmannia coagulans is increasingly employed in food processing owing to its health benefits. Our previous research developed Oolong tea-fortified rice noodles with unique flavor and potent antioxidant activity; however, their texture still requires
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/28c6829d402342868b623f9904896edf
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 5, p 723 (2024)
Instant rice congee (IRC) fortified with functional ingredients is designed for supplementation in nourishing the elderly. In this study, collagen peptide and curcumin were fortified in IRC to improve antioxidant and protein content. Different cookin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ebc36491bcc3439d81773a960f264cdd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Jurnal Ilmu Pertanian Indonesia, Vol 25, Iss 4, Pp 592-598 (2020)
Iron-fortified rice potentially increases iron consumption in order to overcome anemia in Indonesia. Premix kernel can be applied as a fortificant vehicle being formulated into rice. The premix kernel is processed by mixing rice flour and iron source
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5a3df288684f4201806f39e74da0b7f5
Autor:
Siddharth Vishwakarma, Shubham Mandliya, Chandrakant Genu Dalbhagat, Jayshree Majumdar, Hari Niwas Mishra
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 5, p 1099 (2023)
Food-to-food fortification is an emerging technique to enrich the micronutrients in foods. Pertaining to this technique, noodles could also be fortified with natural fortificants. In this study, marjoram leaf powder (MLP) at a level of 2–10% was us
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e86714a0b507411d87e1827a79fbbb6e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biology and Life Sciences Forum, Vol 6, Iss 1, p 114 (2021)
Broken rice is a by-product of rice milling industries that could be refabricated to produce fortified rice kernels (FRK), a novel health product. FRK are manufactured by blending broken rice flour with a vitamin-mineral premix and extruding it to ri
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4b93e6d0ba134f51832f32a8dbcfbf0f
Autor:
Tamas Komives, Zoltan Kiraly
Publikováno v:
Ecocycles, Vol 3, Iss 1, Pp 1-5 (2017)
This Minireview paper summarizes the views of the authors on the history and current status of golden rice – the highly promising concept of introducing new genes into existing rice strains to make them capable to accumulate beta carotene (the bioc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/996f8d3f414843dfacbb26f1e1afd5ca