Zobrazeno 1 - 10
of 3 074
pro vyhledávání: '"fortified bread"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hwei Min Ng, Jasjot Maggo, Catherine Louisa Wall, Simone Brigit Bayer, Warren C McNabb, Jane Adair Mullaney, Meika Foster, Diana L Cabrera, Karl Fraser, Janine Cooney, Tania Trower, Catrin S Günther, Chris Frampton, Richard Blair Gearry, Nicole Clemence Roy
Publikováno v:
JMIR Research Protocols, Vol 13, p e59227 (2024)
BackgroundInadequate dietary fiber (DF) intake is associated with several human diseases. Bread is commonly consumed, and its DF content can be increased by incorporating defatted rice bran (DRB). ObjectiveThis first human study on DRB-fortified bre
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7e53668cfc9648ba8adc29d4e0519149
Autor:
Adino Andaregie, Hirohisa Shimura, Mitsuko Chikasada, Satoshi Sasaki, Shinjiro Sato, Solomon Addisu, Tessema Astatkie, Isao Takagi
Publikováno v:
Cogent Business & Management, Vol 11, Iss 1 (2024)
This study aimed to understand the intentions of consumers living in urban areas of Ethiopia to consume Spirulina-fortified bread. Data were collected from a sample of 361 randomly selected respondents. The theory of planned behavior (TPB), with the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fb52eb836c2f4f6b8f78c8dd741d152a
Autor:
Aziz, Mahwash1 (AUTHOR), Ramzan, Rabia1,2 (AUTHOR) rabiaramzan@gcwuf.edu.pk, Muhammad, Zafarullah2 (AUTHOR), Khalid, Nazia1 (AUTHOR), Batool, Rizwana1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Dec2022, Vol. 46 Issue 12, p1-14. 14p.
Autor:
Sunday J. Olakanmi, Digvir S. Jayas, Jitendra Paliwal, Muhammad Mudassir Arif Chaudhry, Catherine Rui Jin Findlay
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 2, p 231 (2024)
As the demand for alternative protein sources and nutritional improvement in baked goods grows, integrating legume-based ingredients, such as fava beans, into wheat flour presents an innovative alternative. This study investigates the potential of hy
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f2d043f021904bea880c2d0dfe080ace
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Prabhahar, M.1 (AUTHOR), K, Gomathi2 (AUTHOR), S, Prakash1 (AUTHOR), S, Sendilvelan3 (AUTHOR), M, Saravana Kumar1 (AUTHOR), GO, Jijina4 (AUTHOR), Varuvel, Edwin Geo5 (AUTHOR), Lenin A, Haiter6 (AUTHOR)
Publikováno v:
Bioinorganic Chemistry & Applications. 8/30/2022, p1-12. 12p.