Zobrazeno 1 - 10
of 97
pro vyhledávání: '"form postponement"'
Autor:
Paul Mukucha, Felix Chari
Publikováno v:
Cogent Business & Management, Vol 10, Iss 1 (2023)
AbstractThe study sought to determine the role of vendor-managed inventory and form postponement in mitigating against the bullwhip effect in the bakery industry. The bullwhip effect is referred to as demand distortions along the upstream supply chai
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1edf687af59e4085ac7cf9676b10c3e3
Autor:
Wilson, Shellyanne
Publikováno v:
Journal of Agribusiness in Developing and Emerging Economies, 2013, Vol. 3, Issue 1, pp. 27-48.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/20440831311321647
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Heather Skipworth, Alan Harrison
Publikováno v:
International Journal of Production Research. 42:2063-2081
Postponement is an approach that helps to deliver more responsive supply chains. Form postponement involves the delay of final manufacturing until a customer order is received and is commonly regarded as an approach to mass customization. However, wh
Publikováno v:
International Journal of Production Research 51 (2013) 1
International Journal of Production Research, 51(1), 26-42
International Journal of Production Research, 51(1), 26-42. Taylor & Francis Ltd
International Journal of Production Research, 51(1), 26-42
International Journal of Production Research, 51(1), 26-42. Taylor & Francis Ltd
This study addresses a capacitated intermediate product selection and blending problem typical for two-stage production systems in the food processing industry. The problem involves the selection of a set of intermediates and end-product recipes char
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::8d27edc9400f15afda5c3f363320824b
https://research.wur.nl/en/publications/intermediate-product-selection-and-blending-in-the-food-processin
https://research.wur.nl/en/publications/intermediate-product-selection-and-blending-in-the-food-processin
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.