Zobrazeno 1 - 10
of 588
pro vyhledávání: '"foodservice organization"'
Autor:
Nicolae, Negoita1 nicu.negoita@gmail.com
Publikováno v:
Annals of the University of Oradea, Economic Science Series. 2008, Vol. 17 Issue 4, p1473-1479. 7p.
Autor:
Hutchinson, Joe Carruth
This research examined the effect of downsizing on the stress-related perceptions and work-related attitudes and behaviors of employees of a school food service organization. A major purpose of this study was to investigate individual level responses
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10919/40055
http://scholar.lib.vt.edu/theses/available/etd-10212005-122953/
http://scholar.lib.vt.edu/theses/available/etd-10212005-122953/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nation's Restaurant News. 3/11/96, Vol. 30 Issue 10, p46. 8p.
Publikováno v:
Journal of the American Dietetic Association. 106:A52
Publikováno v:
In Journal of the American Dietetic Association 2006 106(8) Supplement:A52-A52
Autor:
Joe Carruth Hutchinson
Publikováno v:
Hospitality & Tourism Educator. 7:65-65
Autor:
Schmelter, Cathy
Publikováno v:
Vegetarian Journal's Foodservice Update; Summer1997, Vol. 5 Issue 3, p1, 3p
Autor:
Prewitt, Milford
Publikováno v:
Nation's Restaurant News. 8/27/2001, Vol. 35 Issue 35, p4. 2p.