Zobrazeno 1 - 10
of 53
pro vyhledávání: '"foods analysis"'
Autor:
Zaual Temerdashev, Aleksey Abakumov, Alexan Khalafyan, Mikhail Bolshov, Aleksey Lukyanov, Alexander Vasilyev, Evgeniy Gipich
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 10, p 2251 (2024)
The features for assessing the authenticity of wines by region of origin are studied, based on the relationship between the mineral composition of the wine, the grapes, and the soil profile (0 to 160 cm) from the place of growth of Cabernet Sauvignon
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/349b11a88d6f4b749a6343098a6b041e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.