Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"food-producing area"'
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 12, p 2345 (2023)
Achieving the goal of zero hunger within the goal of sustainable development requires improving the resilience of food systems to various types of risk shocks; food systems have shown significant vulnerability to COVID-19 outbreaks and transmission.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/552adc599df545108bc72b7856440707
Publikováno v:
Sustainability; Volume 15; Issue 12; Pages: 9490
The COVID-19 pandemic has threatened human lives and caused an unprecedented impact on the global economy, notably on the global food system. COVID-19 itself and its policy response have severely affected food prices. This paper analyzes the short-te
Publikováno v:
Foods; Volume 12; Issue 12; Pages: 2345
Achieving the goal of zero hunger within the goal of sustainable development requires improving the resilience of food systems to various types of risk shocks; food systems have shown significant vulnerability to COVID-19 outbreaks and transmission.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.